Hoe kan het toch dat mensen zo een liefde voelen voor iets heel specifiek als biefstuk met friet. Welke saus? Frietjes? Of niet? Waar? Wanneer? Het zijn allemaal vragen waar Stijn Baert, onze gast van vandaag, mee bezig is in zijn HLN ond ...
In Cafépraat bespreken we elke aflevering steeds 1 onderwerp uit de Horeca met een gast die van wanten weet. Meningen van mensen uit de sector, juist buiten de sector of misschien gewoon met de vaste klant? We nodigen je uit om te luisteren naar onze cafépraat.
Hoe kan het toch dat mensen zo een liefde voelen voor iets heel specifiek als biefstuk met friet. Welke saus? Frietjes? Of niet? Waar? Wanneer? Het zijn allemaal vragen waar Stijn Baert, onze gast van vandaag, mee bezig is in zijn HLN ond ...
We moeten het eens hebben over ... Cafépraat. En terwijl we het hebben over Cafépraat, laten we ons ook af en toe gaan over de meest cafégesproken onderwerpen. Vegetariërs, Gert Verhulst, racisme, ... Alles passeert de revue, maar in the ...
Legendarisch en mythisch zijn de feestjes normaal, maar wat is er nog van aan? Wij kregen alleszins geen uitnodiging voor de avond. We kregen de vrienden van de podcast (terug) aan de micro. Toon en collega's van Cristal Maes, Jan ...
Na enkele jaren zonder, waren de Gentse Feesten het hoogtepunt van afgelopen zomer. Terug naar normaal, of zeggen we beter: terug naar abnormaal? De Vlasmarkt, vegetarische burgers, pintjes drinken en muziek stonden weer centraal in juli ...
De zin en de onzin van de juiste muziek op café. Cafés rond en over specifieke muziek. Sfeermakers en sfeerminders. Wie kan er beter over vertellen dan de master of podcasts en staalhard presentator Andries Beckers? ...
Een korte babbel onder ons twee over wat jullie het komende seizoen kunnen verwachten. We zetten nog eens de pijlen in de juiste richting en we gaan er volledig voor. 1 aflevering, 1 gast, 1 onderwerp met het drankje van onze gast. Wij ...
Wat een eer was het om deel te mogen uitmaken van de Nerdland line-up. Jaan kon een hele dag zijn ding doen met een fijn publiek en zo een geestige sfeer, ondanks de regen. Waarover hebben we het? Met Denis van de Wilde brouwers had Jaa ...
De horecasector is bezig aan enkele inhaalbewegingen. Met Jean Michel (MTM groep) hadden we het over horeca ondernemingen, met Jan Verlinden over de nieuwe richting in frisdrankland en vandaag hebben we het met Louis Pannier over Technolog ...
Ritchie, het authentieke frisdrankmerk van het moment, te zien in de masked singer en gekend al van samenwerkingen met De Mol, komt langs op onze cafépraat. Jan kan vanuit zijn ervaringen vertellen als oprichter van Ritchie maar heeft ook ...
"Familiebrouwerij" is geen echt bestaande term, maar toch hebben wij er wel een goed beeld van, denken wel. Wij houden als Belg van de underdog, van de goestendoender en van diegene die de regels weer opnieuw uitvinden. Om te w ...
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.