Aflevering Een Blad Zonder Kreukels Heeft Geen Leven Gekend | Chefrany Laitenu Bij Het Werk Notes On Movement Van Zoro Feigl

Een blad zonder kreukels heeft geen leven gekend | Chefrany Laitenu bij het werk Notes on Movement van Zoro Feigl
· Aflevering van de podcast: CODA Talk

Chefrany Laitenu, spoken word-artiest van het duo SpokenBrothers, weeft magie met woorden en spreekt tot de verbeelding. Zijn onstilbare passie ligt in het onthullen van diepere gevoelens en gedachten. Met scherpzinnigheid filosofeert hij over de betekenis van het leven en omhult hij de wereld in prachtige verwoording. Zijn ware kracht ligt in het meenemen van luisteraars op een emotionele reis, waarbij hij perspectieven deelt die uitdagen tot diep nadenken. Wanneer hij met intentie spreekt, ontvouwt zich een onmiskenbare inspirerende kracht.  Ik kom tot leven door het krachtveld dat resoneert in de essentie van mijn zijn.  Als golven in het water vloeit het tot texturen in het oppervlak van 2 naar 3 dimensionaal.  Elke lijn uniek gevormd door de factoren en keuzes die zijn gemaakt. Ongeschreven verhaal in blanco schrift. Zonder gebonden te zijn aan regels zweef ik als een onbevangen wolk in de lucht.  Klanken veranderen in de gelijkenis met mijn vorm. Ik erken mijn gelijkwaardigheid met mijn naasten. Als hetzelfde blad van uit een ander boek delen wij ons verhaal met elkaar.  Belicht door mijn dromen, wensen en verlangens beweging in gebieden onbekend.  De pieken en dalen in de verschillende herinneringen van mijn leven.  Een blad zonder kreukels heeft geen leven gekend.  

CODA Talk

CODA Talk

Gemaakt door: CODA Apeldoorn Eerste aflevering: 17/07/2022

De podcast CODA Talk heeft in totaal 22 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Een blad zonder kreukels heeft geen leven gekend | Chefrany Laitenu bij het werk Notes on Movement van Zoro Feigl

CODA Talk · 17-07-2023

00:00 00:01:23