Aflevering Van Slapen Naar Dromen Naar Werkelijkheid | Ferrucci Laitenu Bij Het Werk Mijn Slaapkamer Van Stijn Ter Braak

Van slapen naar dromen Naar werkelijkheid | Ferrucci Laitenu bij het werk Mijn slaapkamer van Stijn ter Braak
· Aflevering van de podcast: CODA Talk

Ferrucci Laitenu, spoken word-artiest van het duo SpokenBrothers, is een in Apeldoorn geboren en getogen creatieve ziel. Zijn passie voor gedichten en betoverende spoken word-optredens drijft hem voort. Het uiten van gevoelens en gedachten vormt een bron van schoonheid en zelfontdekking. Tijdens het schrijven ontdekt hij steeds nieuwe emoties en inzichten. Zijn missie is om deze spoken words te delen en luisteraars mee te nemen op een reis van beleving, waarbij hij gevoelens en inzichten deelt die tot de verbeelding spreken.  Herinner je het nog  Je eerste stappen?   Bijna alles in het leven,   gaat stap voor stap  Als we blijven bewegen   Als we blijven bewegen   Gaan we vooruit  We hebben zeggenschap   *over dat  We kunnen richting kiezen  Onze eigen weg lopen / pas kiezen/ bewandl  *Kiezen voor / Om  Links, rechts, onder, boven  Verweg of,,, dichtbij, te gaan  Maar altijd met de blik vooruit  Terug gaan we pas   als we het punt hebben bereikt  En je bij jezelf denkt  dit is niks voor mij  Het past niet, of is niet voor nu  Later misschien komen we terug.   Maar voor nu vooruit.  Ontwaak uit je slaap  Maar blijf dromen  Zet stappen vooruit  En houd balans  Wanneer de weg je te stijl is  hou vast aan de balustrade / rand  Want in jouw handen  Ligt de kracht,   jij mag zeggen  Jij mag doen..... Geef toe  Aan nieuwschierig-heid  En ontdek iets nieuws  Het bed gespreid,   Van slapen naar dromen  Naar werkelijkheid.  

CODA Talk

CODA Talk

Gemaakt door: CODA Apeldoorn Eerste aflevering: 17/07/2022

De podcast CODA Talk heeft in totaal 22 afleveringen

Volgende aflevering

Puzzelstukken | Lotte Lizz bij het werk van Neo Matloga

Puzzelstukken | Lotte Lizz bij het werk van Neo Matloga

Maker: CODA Apeldoorn Datum: 17-07-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Van slapen naar dromen Naar werkelijkheid | Ferrucci Laitenu bij het werk Mijn slaapkamer van Stijn ter Braak

CODA Talk · 17-07-2023

00:00 00:01:34