Aflevering #6: "The Core Of Man's Spirit Comes From New Experiences". En We Tippen 'They Cloned Tryone' En 'De Vuurlinie'.

#6: "The core of man's spirit comes from new experiences". En we tippen 'They Cloned Tryone' en 'De Vuurlinie'.
· Aflevering van de podcast: De FilmFanaat

Na wat technische problemen zijn we er toch! Erwin en Jeffrey bespreken hun tops en flops (met deze keer 'The Nun 2' en '65') met je. Hierna is het tijd voor de alom geprezen podcornronde te doen. Daarna duiken we in het genre "roadmovie". Wat maakt precies een roadmovie en wat zijn de bekendste roadmovies ooit gemaakt.  De hoofdfilms die bij dit genre horen zijn deze aflevering 'All Stars 2: Old Stars' (Videoland) en 'Little Miss Sunshine' (Disney+). Viel 'All Stars 2: Old Stars' bij Erwin in de smaak? En wie blonk volgens Jeffrey uit in 'Little Miss Sunshine'? Je hoort het in aflevering 6 van De FilmFanaat podcast! Volg ons op Instagram, daar heten we de FilmFanaat. Je kan ons ook een mailtje sturen op podcastdefilmfanaat@gmail.com

De FilmFanaat

De FilmFanaat

Gemaakt door: De FilmFanaat Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast De FilmFanaat heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#6: "The core of man's spirit comes from new experiences". En we tippen 'They Cloned Tryone' en 'De Vuurlinie'.

De FilmFanaat · 29-09-2023

00:00 00:46:11