Aflevering #7 "I Could Have Saved One More" En We Tippen 'Killers Of The Flower Moon' En Alle Wes Anderson Films Van Netflix.

#7 "I could have saved one more" En we tippen 'Killers of the Flower Moon' en alle Wes Anderson films van Netflix.
· Aflevering van de podcast: De FilmFanaat

Nadat Erwin en Jeffrey je hebben gewaarschuwd voor 'Expand4bles' en 'Invitation to a murder' is het de tijd voor de podcornrode. Uiteraard helemaal in het teken van het genre van deze maand; oorlogfilms. Zijn oorlogfilms eigenlijk geen propoganda en kan de combinatie oorlog en humor eigenlijk wel? Na een korte college met onder andere de bekendste oorlogfilms zijn de hoofdfilm aan de beurt.Jeffrey zag deze maand 'The Hurt Locker' op Netflix en was even goed in de war met een andere film.Erwin zag 'Im Westen Nichts Neues' op Netflix en legt uit wat zo aangrijpend was aan deze film. En is de film goed te volgen voor iemand die geen Duits kan? Er valt ook genoeg om naar uit te kijken. Wat dacht je van 'Napoleon' van Ridley Scott met Joaquin Phoenix (vanaf 23 november in de bioscoop)? Of 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'?En wat is jouw bioscoop etiquette waar jij je aan stoort bij anderen? Vul het in onderaan bij de Q&A. 

De FilmFanaat

De FilmFanaat

Gemaakt door: De FilmFanaat Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast De FilmFanaat heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#7 "I could have saved one more" En we tippen 'Killers of the Flower Moon' en alle Wes Anderson films van Netflix.

De FilmFanaat · 27-10-2023

00:00 00:50:55