Aflevering 'Snakes. Why'd It Have To Be Snakes?' - En We Tippen 'La Sociedad De La Nieve' (Netflix) En 'Saltburn' (Primevideo)

'Snakes. Why'd it have to be snakes?' - en we tippen 'La Sociedad de la Nieve' (Netflix) en 'Saltburn' (PrimeVideo)
· Aflevering van de podcast: De FilmFanaat

Voordat we naar het thema van deze aflevering, avonturenfilms, gaan waarschuwen we je eerst voor de volgende films in onze filmflops. Erwin legt uit waarom je 'Lift' (niet die van Dick Maas) van Netflix absoluut niet moet zien en Jeffrey heeft de allerlelijkste nepsnor gezien in 'The Old Way' op PrimeVideo. In deze aflevering staat dus de avonturenfilm centraal. We vertellen je waar een goede avonturenfilm aan moet voldoen. Ook lichten we uit wat de hoogtijdagen waren voor de avonturenfilm. Zoals onze trouwe luisteraars dat ondertussen gewend zijn gaat uiteraard de 'Podcornronde' ook over de avonturenfilms. Want zijn avonturenfilms nog wel van deze tijd? En zijn ze gemaakt voor kinderen of voor alle leeftijden? De hoofdfilms van deze aflevering zijn 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl' (Disney+) en 'The Mummy' (PrimeVideo). Het volgende thema is Drama. Wil je je goed voorbereiden? Kijk dan alvast 'Moonlight' (Videoland) en 'The Father' (Videoland of HBO Max). Volg ons ook via Instagram. Daar heten we de FilmFanaat. Je kan ons ook en mailtje sturen op podcastdefilmfanaat@gmail.com

De FilmFanaat

De FilmFanaat

Gemaakt door: De FilmFanaat Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast De FilmFanaat heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

'Snakes. Why'd it have to be snakes?' - en we tippen 'La Sociedad de la Nieve' (Netflix) en 'Saltburn' (PrimeVideo)

De FilmFanaat · 26-01-2024

00:00 00:45:34