Aflevering #11: 'In Case I Don’T See Ya, Good Afternoon, Good Evening, And Good Night!' - En We Tippen Poor Things En Iron Claw

#11: 'In case I don’t see ya, good afternoon, good evening, and good night!' - en we tippen Poor Things en Iron Claw
· Aflevering van de podcast: De FilmFanaat

Nadat 'Poor Things' en 'The Iron Claw' zijn opgehemeld is het tijd voor Erwin om helemaal leeg te lopen op 'Madame Web'. Is dit de slechtste superhelden film ooit gemaakt? En waarom viel 'Argylle' toch zo tegen? In deze aflevering staat het genre drama centraal. Erwin laat zijn licht hierover schijnen. Is drama bijvoorbeeld wel een genre opzich, of is deze term eigenlijk te groot en te breed? En wat zijn de bekendste dramafilms volgens IMDB? De twee drama films die centraal staan in deze aflevering zijn 'Moonlight' (Videoland) en 'The Father' (Videoland & HBO Max). Jeffrey staat stil bij de scenes die op hem de meeste indruk hebben gemaakt en laat weten wat de film, volgens hem, mistte. Erwin had het genoegen om 'The Father' te kijken en vertelt bij welke scène de tissues niet aan te slepen waren. En is er dan eindelijk een film waarover Erwin niks te klagen heeft? Voor de afsluiting kijken we vooruit naar de volgende maand. Wat zijn de films om naar uit te kijken in zowel bioscoop als op streaming. In de volgende aflevering staat het genre comedy centraal, misschien wel het lastigste genre tot nu toe. Erwin mag zich tegoed doen aan de ultra jaren 90 comedy; 'Ace Ventura : Pet Detective' (Netflix) en Jeffrey krijgt de taak 'The Lady in the Van' (Netflix) te kijken. Twee uiterste in het genre.

De FilmFanaat

De FilmFanaat

Gemaakt door: De FilmFanaat Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast De FilmFanaat heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#11: 'In case I don’t see ya, good afternoon, good evening, and good night!' - en we tippen Poor Things en Iron Claw

De FilmFanaat · 23-02-2024

00:00 00:47:38