Aflevering Dfs #009 Valeria Slijderink - Nistro En Anna Schakel

DFS #009 Valeria Slijderink - Nistro en Anna Schakel
· Aflevering van de podcast: De Flow Show

Valeria is styliste. En wat had ik haar graag 10 jaar geleden leren kennen! Toen ik geen idee had hoe ik me zakelijk moest kleden. Want hoe je er uit ziet, doet iets met je. Voel je je comfortabel in bepaalde kleding, dan straal je dat ook uit. Maar hoe maak je dit allemaal kloppend in een zakelijke omgeving? Dat vond ik nog wel een uitdaging. Een interessant interview vol met tips hoe je zakelijk te kleden. Voor zowel vrouwen als mannen! Naast styliste is Valeria ook eigenaar van Don’t Take Away (DTA). Samen met haar zusje verkoopt zij zelf ontworpen leren tassen. Dit is De Flow Show! Interviews met ervaren project- en programmamanagers voor meer flow in je projecten. Deze afleveringen zijn bedoeld om jou te inspireren in beweging te komen en veranderingen door te voeren in jouw projecten. En wellicht zelfs om jezelf te ontwikkelen. Het geeft in ieder geval nieuwe inzichten in hoe andere ervaren projectmanagers hun projecten leiden. Welke ontwikkelingen ze allemaal doormaken, hun succesfactoren, hun failures, hun wakkerligmomenten. Ik ben Anna Schakel. Naast presentator ben ik projectmanager en ondernemer. Ik werk graag op het snijvlak van ICT en business. Specialiteiten van mij zijn digitale processen, (linked open) data, business intelligence en implementaties. Wil je ook een keer te gast zijn in “De Flow Show” als geinterviewde of om een mooie casus aan te leveren? Of heb je andere leuke ideeën of feedback? Laat het me weten via info@flowinjeprojecten.nl. Alle enthousiaste, positieve reacties zijn meer dan welkom via een rating op iTunes. Niet alleen ik word daar heel blij van, maar zo maak je het andere mogelijk de podcast te vinden en waarde te halen uit de inspirerende gesprekken. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan op mijn De Flow Show via jouw favoriete podcast player. Meer informatie over mij en mijn podcast? www.flowinjeprojecten.nl ========= Verbinden? Linkedin: linkedin.com/in/annaschakel Instagram: https://www.instagram.com/annaschakel/

De Flow Show

De Flow Show

Gemaakt door: De Flow Show Eerste aflevering: OnlineRadio.WebApp.Models.PodcastEx.?podDatePublished.ToString("dd-MM-yyyy")

De podcast De Flow Show heeft in totaal 20 afleveringen

Vorige aflevering

DFS #008 Mustafa Kedilioglu en Anna Schakel

DFS #008 Mustafa Kedilioglu en Anna Schakel

Maker: De Flow Show Datum: 01-04-2019

Volgende aflevering

DFS #010 Nicoline Mulder en Anna Schakel

DFS #010 Nicoline Mulder en Anna Schakel

Maker: De Flow Show Datum: 27-09-2019

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

DFS #009 Valeria Slijderink - Nistro en Anna Schakel

De Flow Show · 29-04-2019

00:00 00:36:12