Aflevering Dfs #011 - Glorieus Falen Joris

DFS #011 - Glorieus Falen Joris
· Aflevering van de podcast: De Flow Show

Het faalverhaal dat je hoort is van Joris. Dit is De Flow Show! Met een speciale aflevering van Glorieus Falen. Je hoort een faalverhaal verteld op Glorieus Falen. Glorieus Falen is het event voor en door projectmanagers waar faalverhalen in het zonnetje worden gezet. Neem een kijkje op glorieusfalen.nl voor meer informatie over Glorieus Falen, het event, maar ook ons e-book, college en programma Projectmanagement met Impact. Wil je contact met Joris? Kijk dan op zijn LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jorisgerritsen/ --- Deze afleveringen zijn bedoeld om jou te inspireren in beweging te komen en veranderingen door te voeren in jouw projecten. En wellicht zelfs om jezelf te ontwikkelen. Het geeft in ieder geval nieuwe inzichten in hoe andere ervaren projectmanagers hun projecten leiden. Welke ontwikkelingen ze allemaal doormaken, hun succesfactoren, hun failures, hun wakkerligmomenten. Ik ben Anna Schakel. Naast presentator ben ik projectmanager en ondernemer. Ik werk graag op het snijvlak van ICT en business. Specialiteiten van mij zijn digitale processen, (linked open) data, business intelligence en implementaties. Wil je ook een keer te gast zijn in “De Flow Show” als geinterviewde of om een mooie casus aan te leveren? Of heb je andere leuke ideeën of feedback? Laat het me weten via info@flowinjeprojecten.nl. Alle enthousiaste, positieve reacties zijn meer dan welkom via een rating op iTunes. Niet alleen ik word daar heel blij van, maar zo maak je het andere mogelijk de podcast te vinden en waarde te halen uit de inspirerende gesprekken. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan op mijn De Flow Show via jouw favoriete podcast player. Meer informatie over mij en mijn podcast? www.flowinjeprojecten.nl ========= Verbinden? Linkedin: https://www.linkedin.com/company/glorieusfalen/ Instagram: @glorieusfalen

De Flow Show

De Flow Show

Gemaakt door: De Flow Show Eerste aflevering: OnlineRadio.WebApp.Models.PodcastEx.?podDatePublished.ToString("dd-MM-yyyy")

De podcast De Flow Show heeft in totaal 20 afleveringen

Vorige aflevering

DFS #010 Nicoline Mulder en Anna Schakel

DFS #010 Nicoline Mulder en Anna Schakel

Maker: De Flow Show Datum: 27-09-2019

Volgende aflevering

DFS #012 - Glorieus Falen Ron

DFS #012 - Glorieus Falen Ron

Maker: De Flow Show Datum: 17-08-2020

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

DFS #011 - Glorieus Falen Joris

De Flow Show · 16-08-2020

00:00 00:12:49