Aflevering #2. De Grote Voorbeschouwing: 2. De Buitenlanders. "Lefevere Zit Gewrongen Met Alaphilippe. Zijn Contract Blokkeert De Remco-Trein"

#2. DE GROTE VOORBESCHOUWING: 2. DE BUITENLANDERS. "Lefevere zit gewrongen met Alaphilippe. Zijn contract blokkeert de Remco-trein"
· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Stel. Vier coureurs staan aan de voet van de Oude Kwaremont, naast elkaar. Ze heten Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Tadej Pogacar en Julian Alaphilippe. En ze moeten gewoon om het eerst naar boven. Wie wint? Dat hoor je in de tweede voorbeschouwing van onze wielerpodcast De Koers is van Ons, die focust op de buitenlandse concurrentie voor Wout en Remco. “Het zou fantastisch zijn als Pogacar de Ronde wint. Weet je hoeveel Tourwinnaars hem dat ooit voor deden? Welgeteld twee.” Host: Bert Heyvaert Gasten: Jan-Pieter De Vlieger en Wim Vos Stagiair: Lander Loots Uitgever: het Nieuwsblad Productie: Bert Heyvaert en Guillaume Maebe Sponsor: Skoda Montage: Elisabeth Verstraete (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Locatie: Mediahuis Antwerpen

De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#2. DE GROTE VOORBESCHOUWING: 2. DE BUITENLANDERS. "Lefevere zit gewrongen met Alaphilippe. Zijn contract blokkeert de Remco-trein"

De Koers is van ons · 16-02-2023

00:00 00:51:42