Aflevering Daar Is Het Openingsweekend: “Victor Campenaerts Leeft Naar De Omloop Het Nieuwsblad Toe Als Ware Het Een Werelduurrecordpoging”

Daar is het openingsweekend: “Victor Campenaerts leeft naar de Omloop het Nieuwsblad toe als ware het een werelduurrecordpoging”
· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Roger De Vlaeminck is geen fan van een openingsweekend zonder Wout en Mathieu, wij vinden het niet minder plezant. Als je maar kasseien hebt, Vlaamse hellingen, een smachtend publiek, een lefgozer als Arnaud De Lie, een acrobaat als Tom Pidcock en een krans smaakmakers van eigen bodem aangevoerd door Victor Campenaerts en Jasper Philipsen. In een goed gevulde aflevering van onze podcast De Koers is van Ons laat chef wielrennen Wim Vos zijn licht schijnen over de Omloop het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne, duikt ervaren rot Hugo Coorevits in het spoor van De Lie en Campenaerts, krijgen we audiopost over Remco Evenepoel uit het Midden-Oosten en vertelt Werner Bourlez ons alles over de koninginnenklasse van het wielrennen. Geef je oren de kost en je bent weer helemaal mee. Host: Michaël Van Damme Gasten: Wim Vos, Jan-Pieter De Vlieger, Renaat Schotte, Hugo Coorevits, Werner Bourlez, Victor Campenaerts, Yves Lampaert, Oliver Naesen en Roger De Vlaeminck Stagiair: Lander Loots Uitgever: het Nieuwsblad Productie: Bert Heyvaert en Guillaume Maebe Sponsor: Skoda Montage: Elisabeth Verstraete (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Locatie: Mediahuis Antwerpen

De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Daar is het openingsweekend: “Victor Campenaerts leeft naar de Omloop het Nieuwsblad toe als ware het een werelduurrecordpoging”

De Koers is van ons · 23-02-2023

00:00 00:50:57