Aflevering Daar Zijn De E3 En Gent-Wevelgem: "Mag Dylan Van Baarle Zelf Aanvallen Of Wordt Hij De Bodyguard Van Wout Van Aert?”

Daar zijn de E3 en Gent-Wevelgem: "Mag Dylan van Baarle zelf aanvallen of wordt hij de bodyguard van Wout van Aert?”
· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Met de E3 Saxo Classic wordt het voorgerecht voor de Ronde van Vlaanderen geserveerd. Pronostiqueurs opgelet, want de voorspellende kracht van de E3 voor Vlaanderens Mooiste is griezelig accuraat. Het wordt ook de lakmoesproef voor het gouden duo Wout van Aert-Dylan van Baarle. Zal de Nederlander zélf mogen aanvallen of wordt hij toch vooral een schildknaap van Wout van Aert? In Gent-Wevelgem beloven de weerselementen er weer een spetterende koers van te maken. De ontknoping van de Ronde van Catalonië wordt ook onder een krachtig zonnetje stormachtig dankzij bliksemschicht Remco Evenepoel. Wielerredacteur Werner Bourlez brengt verslag uit vanop de top waar Evenepoel toonde dat hij ook kan sprinten. Kortom, opnieuw een goed gevulde aflevering van De Koers is van Ons. Gasten: Jan-Pieter De Vlieger, Wim Vos en Werner Bourlez Host: Michaël Van Damme Locatie: Mediahuis Antwerpen Uitgever: het Nieuwsblad Stagiair: Lander Loots Productie: Bert Heyvaert en Guillaume Maebe Sponsor: Skoda Montage: Pieter Santens (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media)

De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Daar zijn de E3 en Gent-Wevelgem: "Mag Dylan van Baarle zelf aanvallen of wordt hij de bodyguard van Wout van Aert?”

De Koers is van ons · 23-03-2023

00:00 00:34:20