Wat proef je als je lamsvlees eet? Eilanderkok Flang van kookstudio Flang in de Pan legt uit waarom de zilte bodem en het rustige leven zorgen voor een unieke smaak. Hij kookt volgens het Dutch Cuisine-principe: 80% groente, 20% vlees. Van lamsbout op de grill tot het traditionele Terschellinger gerecht boontjes met spek en stoofpeer. Benieuwd geworden? Bestel de vleespakketten van de Kudde van Terschelling via de website. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Gemaakt door: De Kudde van Terschelling Eerste aflevering: 15-12-2025
De podcast De Kudde van Terschelling heeft in totaal 3 afleveringen

Maker: De Kudde van Terschelling Datum: 12-12-2025

Maker: De Kudde van Terschelling Datum: 12-12-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.