Aflevering De Ondernemer Boekencast: Waarom Vuilnismannen Meer Verdienen Dan Bankiers Van Van Rutger Bregman En Jesse Frederik

De Ondernemer Boekencast: Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers van  van Rutger Bregman en Jesse Frederik
· Aflevering van de podcast: De Ondernemer

Hoe is het toch mogelijk dat de mensen waar we overduidelijk niet zonder kunnen – vuilnismannen, politieagenten, verplegers – zo slecht verdienen, terwijl onbelangrijke, overbodige of zelfs schadelijke bankiers, lobbyisten en consultants veel beter boeren? Het boek gaat overgelijkheid, economie en verdienste aangevuld met historische context, Rutger heeft dan ook geschiedenis gestudeerd. Door het lezen van deze boeken realiseer ik me steeds meer hoeveel BS banen er zijn. Dit hebben we goed kunnen zien tijdens het begin van corona, toen alleen de cruciale banen mochten doorgaan.  Het boek heeft 5 hoofdstukken - Hoe de moraal uit de economie verdween - Leeg liberalisme - Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers - De mythe van de meritocratie - Ongelijkheid in de eenentwintigste eeuw Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Ondernemer

De Ondernemer

Gemaakt door: De Ondernemer Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast De Ondernemer heeft in totaal 176 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

De Ondernemers Boekencast: Alleen maar bazen van Mark Vletter

De Ondernemers Boekencast: Alleen maar bazen van Mark Vletter

Maker: De Ondernemer Datum: 05-04-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De Ondernemer Boekencast: Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers van van Rutger Bregman en Jesse Frederik

De Ondernemer · 13-03-2023

00:00 00:39:39