Aflevering S2 #13 Hoe Ik Mijn Slaap/Stressproblemen Heb Opgelost, Wat Hierin Mis En Juist Goed Ging - Persoonlijk Verhaal Isabelle (Deel 2)

S2 #13 Hoe ik mijn slaap/stressproblemen heb opgelost, wat hierin mis en juist goed ging - persoonlijk verhaal Isabelle (deel 2)
· Aflevering van de podcast: De PCOS Platform Podcast

In deze podcastaflevering vertel ik deel 2 van mijn persoonlijke verhaal. Ik deel over wat ik allemaal heb gedaan om mijn klachten te verhelpen en wat hierin juist goed en juist helemaal niet goed ging. De aflevering is als volgt opgebouwd: - Vraag van de luisteraar: Heyy! Ik ben echt blij met jullie platform! Ben 20 en ben er kort geleden achter dat je dus wel wat aan je pcos kan doen. Dus ben gestopt met de pil en nu extra gezond gaan eten. Maar de vakantie is bijna voorbij, wat betekent dat ik weer ga studeren en vaak bij anderen ga eten. Hoe leg ik uit dat het belangrijk is dat ik een goed gebalanceerde maaltijd moet eten met het liefste volkoren paste etc? I mean, ik ga niet tegen iedereen zeggen dat ik pcos heb toch? (Emma) - Mijn persoonlijke verhaal deel 2 - Wat ik heb geleerd van dit proces - Wat ik nu doe om mijn leven fijn te leven maar toch in balans te blijven Instagram Website

De PCOS Platform Podcast

De PCOS Platform Podcast

Gemaakt door: Isabelle en Loes Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast De PCOS Platform Podcast heeft in totaal 58 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 #13 Hoe ik mijn slaap/stressproblemen heb opgelost, wat hierin mis en juist goed ging - persoonlijk verhaal Isabelle (deel 2)

De PCOS Platform Podcast · 08-03-2023

00:00 00:28:57