Aflevering S2 #12 Hoe Ik Als Hormoontherapeut Overspannen Raakte En Wat Dit Voor Invloed Had Op Mijn Gezondheid/Pcos - Persoonlijk Verhaal Isabelle (Deel 1)

S2 #12 Hoe ik als hormoontherapeut overspannen raakte en wat dit voor invloed had op mijn gezondheid/PCOS - persoonlijk verhaal Isabelle (deel 1)
· Aflevering van de podcast: De PCOS Platform Podcast

In deze podcastaflevering vertel ik open en eerlijk over wat mij afgelopen winter is 'overkomen', waar ik denk dat het vandaan komt en wat voor invloed dit heeft gehad op mijn gezondheid en PCOS. Ook beantwoord ik de vraag van Tessa: Hoii! Ik heb een vraagje. Geen idee of het via dm kan, maar ik heb een vraag over pcos, een volle stress emmer en stemmingswisselingen. Ik weet dat ik al bijna 3 jaar pcos heb, en ik ben nog af en toe onregelmatig ongesteld (cyclus verschilt tussen 30 en 45 dagen). Sinds kort merk ik dat als mijn stress emmer overloopt (o.a. door spanning om bekende reden, drukke week, veel (nieuwe) indrukken, fysiek veel bewegen en drukker in hoofd), dat ik erg emotioneel ben en veel moet huilen. Vaak is dit voor een dag zo, dan neem ik meer rust en laad ik weer wat op. Ik ben al bewust bezig met het verlagen van de stressemmer. Maar mijn vraag is of het emotioneel zijn en huilen hiermee te maken kan hebben en of dat te linken is aan mijn hormonen. Dat het allemaal te veel is geworden waardoor, de emmer overloopt (die al kleiner is door pcos) en ik erg emotioneel ben. Gr Tessa Instagram Website

De PCOS Platform Podcast

De PCOS Platform Podcast

Gemaakt door: Isabelle en Loes Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast De PCOS Platform Podcast heeft in totaal 58 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 #12 Hoe ik als hormoontherapeut overspannen raakte en wat dit voor invloed had op mijn gezondheid/PCOS - persoonlijk verhaal Isabelle (deel 1)

De PCOS Platform Podcast · 02-03-2023

00:00 00:30:04