Aflevering 7. Niels Zonneveld (Lemo)

7. Niels Zonneveld (LEMO)
· Aflevering van de podcast: De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

Aflevering 7 van de Poldercast. Stan en Ruud praten met Niels Zonneveld van wereldmarktleider in connectoren LEMO. Connectoren zijn stekkers, maar dan top of the bill, hi-tech, maatwerk en met toepassingen in bijvoorbeeld alle Formule 1 auto’s en HDTV stadion- en studiocamera’s.  De Haarlemse vestiging is het hoofdkantoor voor de Benelux van de Lemo groep en zit sinds enkele jaren in een modern nieuw pand in de Noordkop van de Waarderpolder. Uitstraling van het pand en de omgeving is belangrijk, medewerkers komen graag op de fiets en sinds kort eten ze radijs uit de eigen moestuin in de bedrijfskantine.   We bellen met Roëll Court van OMG projecten aan de Kuppersweg.  OMG staat voor Op Maat Gerealiseerd of op maat gefikst in de woorden van Ruud. Roëll is met zijn bedrijf naar de Waarderpolder gekomen omdat hij en zijn compagnon hun materialen al inkochten op het business park. Net zo makkelijk om dat hier ook te vestigen.   De Poldercast wordt gemaakt met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park. info@waarderpolder.nl Zakendoen met collega’s op Waarderpolder Haarlem Business Park: https://www.waarderpolder.nl/lets-connect/   De Poldercast wordt gemaakt door. Parkmanagement Waarderpolder/ Ruud Meijer, Stan Verstraete en Irma Graveland, De Podcast Fabriek, Stefan Kollaart, Koen Minnema, Montage & Muziek: A Small Gang/ Pepin Steenkamp en Willem Wiegers in samenwerking met Sandra van Zijl. 

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

Gemaakt door: Waarderpolder Haarlem Business Park Eerste aflevering: 01/01/2023

De podcast De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park heeft in totaal 11 afleveringen

Vorige aflevering

6. Ton Vermeulen (Record Industry)

6. Ton Vermeulen (Record Industry)

Maker: Waarderpolder Haarlem Business Park Datum: 26/05/2023

Volgende aflevering

8. Laili Ishaqzai

8. Laili Ishaqzai

Maker: Waarderpolder Haarlem Business Park Datum: 26-09-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

7. Niels Zonneveld (LEMO)

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park · 23-06-2023

00:00 00:26:41