Aflevering 8. Laili Ishaqzai

8. Laili Ishaqzai
· Aflevering van de podcast: De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

Seizoen 2 van de Poldercast trapt af met een gesprek met Laili Ishaqzai van Molano BV. Molano is een groothandel in gebruikte en gereviseerde Apple-apparaten. Stan en Ruud praten in deze aflevering (nummer 8) met Laili over duurzaamheid, winst maken, hoe haar bijzondere achtergrond doorwerkt in haar ondernemerschap en meer. We bellen met Ronald Straatman, de contactfunctionaris van Parkmanagement Waarderpolder. Ronald is onze collega die nieuwe bedrijven welkom heet en ook geregeld gevestigde bedrijven bezoekt om te horen hoe het ermee gaat. Zo is hij ogen en oren op het business park en goed op de hoogte van wat er zoal speelt bij de ondernemers. Vind je de Poldercast leuk? Geef ons dan ruim sterren en klik vooral op volgen . De Poldercast is de podcast met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park. info@waarderpolder.nl Zakendoen met collega’s op Waarderpolder Haarlem Business Park: https://www.waarderpolder.nl/lets-connect/ De Poldercast wordt gemaakt door Parkmanagement Waarderpolder/ Ruud Meijer, Stan Verstraete en Irma Graveland. Opname: Top Format/ Joe Reinders. Montage & Muziek: A Small Gang/ Pepin Steenkamp en Willem Wiegers in samenwerking met Sandra van Zijl.

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

Gemaakt door: Waarderpolder Haarlem Business Park Eerste aflevering: 01/01/2023

De podcast De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park heeft in totaal 11 afleveringen

Vorige aflevering

7. Niels Zonneveld (LEMO)

7. Niels Zonneveld (LEMO)

Maker: Waarderpolder Haarlem Business Park Datum: 23/06/2023

Volgende aflevering

Mikkel Levelt, directeur van Simon Lévelt

Mikkel Levelt, directeur van Simon Lévelt

Maker: Waarderpolder Haarlem Business Park Datum: 07-11-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

8. Laili Ishaqzai

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park · 26-09-2023

00:00 00:33:17