Aflevering S3e10: Waarom Je Zeker (Niet) Mee Moet Doen Aan Het Nk Tegenwindfietsen

S3E10: Waarom je zeker (niet) mee moet doen aan het NK Tegenwindfietsen
· Aflevering van de podcast: De PZC deze week

,,Het lijkt op de tijdrit van de Tour de France,” zegt Rolf Bosboom. Hij legt als ervaringsdeskundige uit hoe stil het is in de bus naar de start van het NK Tegenwindfietsen, en waarom. Dit onstuimige kampioenschap wordt donderdag gehouden, want zoals Maurice Steketee in de podcast zegt: ,,Me kriehe sturm!”

Dat wordt bikkelen op de Stormvloedkering voor dit unieke evenement waar Zeeuwen (en vooruit, ook liefhebbers van vechten tegen een stevige bries uit andere delen van het land) hun krachten kunnen meten met Jan de Wind. ,,De combinatie van speelsheid en serieusheid maken het een aantrekkelijk evenement,” zegt Rolf.

Wat is de beste tactiek? Waar zitten de lastige stukken van het parcours? Waar ligt de grens tussen ‘een lekker windje om tegenin te fietsen’ en met fiets en al van de kering afwaaien? En waarom zou je in vredesnaam meedoen? Je hoort het in de nieuwste aflevering van De PZC deze week. See omnystudio.com/listener for privacy information.

De PZC deze week

De PZC deze week

Gemaakt door: PZC Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast De PZC deze week heeft in totaal 104 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S3E10: Waarom je zeker (niet) mee moet doen aan het NK Tegenwindfietsen

De PZC deze week · 31-10-2023

00:00 00:18:42