Aflevering E65: Alles Wat Je Moet Weten Over Het Hoger Beroep In Marengo

E65: Alles wat je moet weten over het hoger beroep in Marengo
· Aflevering van de podcast: De Taghi Podcast

Het hoger beroep in liquidatieproces Marengo staat op het punt van beginnen, maar inmiddels hebben drie prominente advocaten zich teruggetrokken. Wat dat betekent voor het hoger beroep hoor je in deze aflevering van de Parool Misdaadpodcast.

Dat het advocatenkantoor Ficq & Partners zich heeft teruggetrokken uit Marengo heeft volgens Wouter Laumans en Paul Vugts alles te maken met het omvangrijke proces Passage. Daarin werd Dino Soerel door de rechtbank vrijgesproken, maar kreeg in hoger beroep levenslang. De voorzitter van het gerechtshof in die zaak, zal ook de voorzitter zijn in het hoger beroep in Marengo.

Laumans: “Daar zijn echt juridische veldslagen uitgevochten. Ik snap dat een advocaat dan zegt: als het deze voorzitter is, dan stappen we eruit als kantoor. We hebben er geen fiducie in dat het een eerlijk proces wordt, want alles wat wij hebben ingebracht in Passage, daar is niet naar gekeken.”

- Meer weten over de Misdaadpodcast in het theater? Kijk op parool.nl/live voor (nieuwe) data en locaties. Support the show: https://www.kiosk.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Taghi Podcast

De Taghi Podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 30/06/2020

De podcast De Taghi Podcast heeft in totaal 66 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

E65: Alles wat je moet weten over het hoger beroep in Marengo

De Taghi Podcast · 04-04-2024

00:00 00:30:09