Aflevering Klein Veld, Kunstgras, Excelsior-Uit Is Op Papier Een Mooi Moment Om Met Naci Ünüvar Te Beginnen

Klein veld, kunstgras, Excelsior-uit is op papier een mooi moment om met Naci Ünüvar te beginnen
· Aflevering van de podcast: De Warming-up

Heracles Almelo roerde zich deze week nog op de transfermarkt en de technisch directeur van FC Twente maakte er geen geheim van dat hij Wout Weghorst graag naar Enschede ziet komen. Toch gaat het op dit moment bij beide clubs vooral over het komende eredivisieweekend. Heracles ontvangt hekkensluiter Vitesse, FC Twente gaat op bezoek bij Excelsior in Rotterdam.

Clubwatchers Ralph Blijlevens en Leon ten Voorde blikken met host Frank Bussink vooruit op de duels van beide clubs. Bij FC Twente kloppen verschillende spelers nadrukkelijk op de deur voor een basisplek. Maar voor wie zouden ze dan in het veld moeten komen? En is Excelsior-uit wel het juiste moment om die wisselingen in de basiself door te voeren?

Bij Heracles werd deze week Kelvin Leerdam aan de selectie toegevoegd. Hij brengt de nodige ervaring met zich mee. Is hij een beoogd basisklant of vooral gehaald voor de breedte? En kan hij tegen zijn oud-werkgever Vitesse debuteren voor de Almeloërs? Het duel met hekkensluiter Vitesse is voor Heracles een must-win. „Heracles kan Vitesse nog verder richting de afgrond duwen.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Warming-up

De Warming-up

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 30/09/2023

De podcast De Warming-up heeft in totaal 28 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Klein veld, kunstgras, Excelsior-uit is op papier een mooi moment om met Naci Ünüvar te beginnen

De Warming-up · 09-02-2024

00:00 00:29:29