Aflevering Van Ajax Gaat Fc Twente Dit Seizoen Absoluut Geen Last Meer Hebben

Van Ajax gaat FC Twente dit seizoen absoluut geen last meer hebben
· Aflevering van de podcast: De Warming-up

Heracles Almelo trapt een serie van zware uitwedstrijden af met een bezoek aan PSV en FC Twente krijgt het FC Utrecht van Ron Jans op bezoek. Hoe staan de ploegen uit Almelo en Enschede ervoor? Clubwatchers Ralph Blijlevens en Leon ten Voorde blikken in een nieuwe aflevering van de Warming-up samen met host Frank Bussink vooruit op duels van komend weekend.

Bij Heracles moeten ze hopen dat PSV al te veel bezig is met Champions League-duel met Borussia Dortmund van aanstaande dinsdag. Dan heb je misschien kans op een resultaat, is de conclusie. „Je moet hopen dat het lang duurt voordat je een tegengoal krijgt", zegt Ralph. Een hel van karwei, aangezien PSV al 68 keer het net wist te vinden dit seizoen.

FC Twente FC Twente krijgt FC Utrecht op bezoek, dat al een flink aantal wedstrijden ongeslagen is. In De Grolsch Veste kan Ron Jans zelf een record breken bij de Utrechters. Bij een gelijkspel of overwinning is de ploeg van Jans veertien wedstrijden ongeslagen. Leon verwacht niet dat dit gaat gebeuren. „FC Utrecht lag bij PSV in de weg voor een record. Zondag zorgt FC Twente ervoor dat Utrecht geen nieuw record gaat pakken.” 

Met drie punten erbij komt FC Twente dan op 47 punten en blijft het gat met achtervolgers AZ en Ajax minimaal 8 en 9 punten. Frank denkt dat de strijd om plek drie wel gestreden is na vorig weekend. „Ik heb Ajax gisteravond zien spelen. Daar gaat FC Twente echt geen last meer van hebben dit seizoen. Ik denk dat we FC Twente wel kunnen feliciteren met de derde plek.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Warming-up

De Warming-up

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 30/09/2023

De podcast De Warming-up heeft in totaal 28 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Van Ajax gaat FC Twente dit seizoen absoluut geen last meer hebben

De Warming-up · 16-02-2024

00:00 00:29:40