Aflevering Zo Zet Je Data Écht In Als De Goudmijn Voor Jouw Bedrijf | Gerard Hubbers

Zo zet je data écht in als de goudmijn voor jouw bedrijf | Gerard Hubbers
· Aflevering van de podcast: De Werkverbeteraars

Data, data, data. Het is eigenlijk al jaren trending topic in het bedrijfsleven en het wordt zelfs het nieuwe goud genoemd, maar... wat moet je ermee, wat kun je er precies mee? En hoe zet je data nou echt goed in voor jouw bedrijf? We gaan hierover in gesprek met Gerard Hubbers. Hij is CEO bij SIENN en hij helpt dagelijks organisaties om het goud in bedrijfsdata te vinden en om er echt toegevoegde waarde uit te halen. De belangrijkste doelen? Geld besparen, tijd besparen, het werk makkelijker maken en de eindklant echt kunnen helpen. Wie wil dat nou niet? Over SIENN: Meer weten over de data-oplossingen van Gerard Hubbers en zijn bedrijf? Ga naar: https://www.sienn.com/nl/ Over deze podcast: Maak kennis met De Werkverbeteraars, de gloednieuwe podcast van Score Utica waarbij we in gesprek gaan met toonaangevende gasten (of: werkverbeteraars) die hun visie delen op techniek, innovatie, hacks, tips, tricks en tools om ervoor te zorgen dat jij morgen al leuker, prettiger en beter kunt werken. Ga naar https://score-utica.nl/ voor meer informatie!

De Werkverbeteraars

De Werkverbeteraars

Gemaakt door: Score Utica Eerste aflevering: 04/09/2022

De podcast De Werkverbeteraars heeft in totaal 5 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Zo zet je data écht in als de goudmijn voor jouw bedrijf | Gerard Hubbers

De Werkverbeteraars · 03-10-2022

00:00 0:33:15