Aflevering Petra Feenstra, Verpleegkundig Specialist In Opleiding. Als Wijkverpleegkundige Liep Zij Ptss Op Na De Eerste Fase Van De Pandemie.

Petra Feenstra, verpleegkundig specialist in opleiding. Als wijkverpleegkundige liep zij PTSS op na de eerste fase van de pandemie.
· Aflevering van de podcast: De Zorg podcast

Petra vertelt over haar werk als wijkverpleegkundige tijdens de eerste Covid golf. Ze deelde destijds haar ervaringen  in de media. In eerste instantie kreeg zij  applaus en bewondering. Die stemming sloeg later om in achterdocht en bedreigingen. 'Ze moest het er maar niet meer over hebben in de media'. Door alle spanningen van de Covid zorg en de reacties op haar verhalen liep zij PTSS op. Zij deelt over haar hersteltraject en wat ze hierin over zichzelf aan de weet is gekomen.  Zij voelt nog veel passie voor het vak van wijkverpleegkundige maar is inmiddels erg gelukkig in haar nieuwe rol als verpleegkundig specialist in opleiding.  We praten over veerkracht en mentale weerbaarheid en over wat Covid ons gebracht heeft. 

De Zorg podcast

De Zorg podcast

Gemaakt door: Marije Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Zorg podcast heeft in totaal 38 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Petra Feenstra, verpleegkundig specialist in opleiding. Als wijkverpleegkundige liep zij PTSS op na de eerste fase van de pandemie.

De Zorg podcast · 12-04-2022

00:00 00:55:19