Aflevering #226 Christina De Witte. De Drie Boeken Die Je Moet Gelezen Hebben Volgens Cartooniste Christina De Witte Alias Chrostin.

#226 Christina De Witte. De drie boeken die je moet gelezen hebben volgens cartooniste Christina De Witte alias Chrostin.
· Aflevering van de podcast: drie boeken

Christina De Witte (1996) is bekend als Chrostin, zo heet haar stripfiguurtje. Ze is illustratrice en cartooniste en bracht in 2023 haar eerste beeldroman uit, graphic novel in het Engels. De titel is: Araya. Ze leest ook enkel beeldromans, en kiest er dan ook drie als haar drie boeken. Ze nodigde mij uit in Berchem, waar ze net naartoe verhuisd was - je hoort in het gesprek waarom. We zaten aan een klein tafeltje, we dronken thee, voor mij haar bed, achter mij in de veranda haar atelier. Ze vertelt welk boek voor haar de koning van de graphic novels is. Ze praat over haar Thaise roots, over het moeizame contact met haar moeder die in Thailand woont, over het kookboek dat ze uitbrengt. Het gaat over haar eigen beeldroman Araya en hoe dat boek haar veranderd heeft: hoe ze haar echte geaardheid ontdekt heeft door dat boek te maken. Alle boeken en auteurs uit deze aflevering vind je?? ????????????????????in de shownotes op wimoosterlinck.be?????????????????????? Wil je de nieuwsbrief in je mailbox? ??????????????????????wimoosterlinck.substack.com?????????????????????? Wil je de podcast steunen? Bestel je boeken dan steeds via ????????????????????de ??link op wimoosterlinck.be????????????????????!?? Merci. De drie boeken van Christina De Witte zijn:  1. Mariko en Jillian Tamaki: This One Summer 2. Laura Gao: Messy Roots 3. Craig Thompson: Blankets Luister ook naar de drie boeken van: ????????????Sandro Veronesi????????????, ????????????Clara Cleymans????????????, ??????????????????????????????????????????????????????????Ish Ait Hamou???????????????????????, ????????????Tom Lenaerts????????????, ??????????????????????Michèle Cuvelier???????????????????????, ????????????Stefan Hertmans????????????, ?????????????Imke Courtois???????????????????????, ??????????????????????Roos Van Acker??????????????????????, ??????????????????????Wim Opbrouck??????????????????????, ??????????????????????Evi Hanssen??????????????????????, ??????????????????????Stijn Meuris??????????????????????, ??????????????????????Lara Chedraoui??????????????????????, ??????????????????????Johan Braeckman??????????????????????, ??????????????????????Sophie Dutordoir??????????????????????, ??????????????????????Freek de Jonge?????????????????????? en ??????????????????????vele anderen??????????????????????.

drie boeken

drie boeken

Gemaakt door: Wim Oosterlinck Eerste aflevering: 12/11/2019

De podcast drie boeken heeft in totaal 235 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#226 Christina De Witte. De drie boeken die je moet gelezen hebben volgens cartooniste Christina De Witte alias Chrostin.

drie boeken · 13-02-2024

00:00 00:56:39