Aflevering Fayan 'Gevous' Pertijs Over Het Winnen Van Cb Lol, Zijn Periode In Eu Lcs Met Splyce, De Pieken En Dalen Bij De Lowlandlions En De Therapie Die Hij Negen Maanden Gevolgd Heeft!

Fayan 'Gevous' Pertijs OVER het winnen van CB LOL, zijn periode in EU LCS met Splyce, de pieken en dalen bij de LowLandLions en de therapie die hij negen maanden gevolgd heeft!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering tien gaat Robi in gesprek met Fayan 'Gevous' Pertijs, coach in League of Legends geweest van teams zoals SK Gaming, Red Candids, Splyce en LowLandLions. Gevous vertelt ons over zijn dilemma waarbij hij uiteindelijk stopte met zijn studie om te gaan focussen op het shoutcasten. Legt hij uit hoe hij met een 'gelukje' bij de Red Candids terecht kwam en daar o.a. coach werd van de legendarische League of Legends speler brTT. Waarmee hij uiteindelijk samen in het eerste seizoen meteen de CB LoL competitie won. Vertel hij over zijn periode bij Splyce waar hij coach werd van grote talenten zoals Wunder en Mikyx, waarbij hij benadrukt dat hij dacht klaar te zijn voor deze uitdaging maar achteraf gezien hij hier zijn twijfels bij had. Duiken wij dieper in zijn periode bij LowLandLions waar hij hoogte en diepte punten behaalden. Wat was de reden dat het na het winnen van de Dutch League Summer Playoffs 2020 het minder goed verliep met LowLandLions waarbij Gevous uiteindelijk wel met een hoogtepunt zijn periode afsloot door LowLandLions te laten kwalificeren voor de Elite Series. Sluiten wij af met wat wij van hem kunnen verwachten bij Rebels Gaming en wordt het plots een emotioneel gesprek wanneer wij over zijn therapie praten.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Fayan 'Gevous' Pertijs OVER het winnen van CB LOL, zijn periode in EU LCS met Splyce, de pieken en dalen bij de LowLandLions en de therapie die hij negen maanden gevolgd heeft!

Esports of E-Sports Podcast · 11-01-2022

00:00 01:02:29