Aflevering Rowan Stroo Over Seg Esports, Het Vrouwelijke Esports Team Cloud 9 White, Nederland Als Talentenfabriek En Het Verschil Tussen Esporters En Voetballers!

Rowan Stroo OVER SEG Esports, het vrouwelijke esports team Cloud 9 White, Nederland als talentenfabriek en het verschil tussen esporters en voetballers!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In deze aflevering is Robi in gesprek gegaan met Rowan Stroo, esports director bij SEG International. Rowan vertelt ons zijn eerste esports ervaring waarbij hij zich bezig hield met de organisatie van de World Cyber Games. Neemt hij ons mee naar zijn carrière switch waarbij hij de evenementen wereld verliet om uiteindelijk de managementwereld in te duiken. Legt hij uit wat SEG Esports nou precies doet en in welke behoeftes zij voorzien. Benadrukt hij waarom hij trots is om de volledige vrouwelijke line-up van Cloud 9 White aan SEG Esports gebonden te hebben. Daarnaast bespreken we hoe Nederland er voor staat als esports talentenfabriek van de wereld, wat wordt er goed gedaan, wat nog niet en welke rol is er voor de overheid weggelegd? Sluit hij af met het belang van samenwerken binnen de Benelux en legt hij uit waarom zijn nadruk op 'samen' lag tijdens de werkgroepsessies voor de Nederlandse Branchevereniging Esports.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Rowan Stroo OVER SEG Esports, het vrouwelijke esports team Cloud 9 White, Nederland als talentenfabriek en het verschil tussen esporters en voetballers!

Esports of E-Sports Podcast · 19-01-2022

00:00 00:50:19