Aflevering Boy Kemps Over Het Begin Van Zijn Carrière, Kvm Esports, Het Succes Van 2021, De Elite Series En Het Doel Van Kvm Esports!

Boy Kemps OVER het begin van zijn carrière, KVM Esports, het succes van 2021, de Elite Series en het doel van KVM Esports!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In deze aflevering is Robi in gesprek gegaan met Boy Kemps, Hoofd Esports bij KVM Esports. Boy vertelt over zijn neefje die zijn passie voor League of Legends heeft laten ontstaan. Vertelt hij over het winnen van zijn allereerste 'echte' grote prijs, wat indirect ook de rivaliteit met Sector One heeft laten ontstaan. Legt hij uit waarom Ramon 'Frieslander' Boerstra een sleutelfiguur was binnen Aethra Esports en KVM Esports. Daarnaast duikt hij in de Elite Series, wat vindt hij van de nieuwe competitie, hoe kijkt hij naar de nieuwe line-up van KVM Esports en welke teams ziet hij als concurrentie? Sluit hij uiteindelijk af met de doelen van KVM Esports voor 2022.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Boy Kemps OVER het begin van zijn carrière, KVM Esports, het succes van 2021, de Elite Series en het doel van KVM Esports!

Esports of E-Sports Podcast · 25-01-2022

00:00 00:33:45