Aflevering Toldersma Over Casten In Cs:Go En Rainbow Six Siege, Zijn Internationale Carrière, Tips Voor Beginnende Casters, Zijn Nieuwe Functie Bij Meta En De Cs:Go Elite Series!

Toldersma OVER casten in CS:GO en Rainbow Six Siege, zijn internationale carrière, tips voor beginnende casters, zijn nieuwe functie bij META en de CS:GO Elite Series!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 22 gaat Robi in gesprek met Thiadrik 'Toldersma' Oldersma, Caster en Community Manager bij META. Toldersma vertelt ons hoe zijn eerste cast als caster geheel onverwachts tot stand kwam op 'The-Party'. Legt hij de reden uit waarom hij zo'n fan is van FPS games en dan met namen CS:GO en Rainbow Six Siege. Krijgen we een mooie anekdote te horen uit zijn eerste Rainbow Six Siege cast waarbij hij voordat hij live ging nog niet eens wist hoeveel rondes een team moest winnen. Praten we over zijn internationale carrière en neemt hij ons mee naar zijn eerste grote internationale evenement in Katowice waarbij een bloedneus de hoofdrol stal. Geeft hij tips aan beginnende casters zoals het belang van netwerken, een showreel en realistische doelen stellen. Legt hij uit waarom hij bij META aan de slag is gegaan en legt hij zijn rol als community manager uit. Sluit hij af met waarom de Elite Series CS:GO nodig was voor de CS:GO community.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Toldersma OVER casten in CS:GO en Rainbow Six Siege, zijn internationale carrière, tips voor beginnende casters, zijn nieuwe functie bij META en de CS:GO Elite Series!

Esports of E-Sports Podcast · 08-02-2022

00:00 00:50:14