Aflevering Omar 'Woong' Van Vynckt Over Zijn Carriere Als Esporter, De Liefde Voor League Of Legends, Zijn Eerste Caster Ervaring En De Elite Series!

Omar 'Woong' Van Vynckt OVER zijn carriere als esporter, de liefde voor League of Legends, zijn eerste caster ervaring en de Elite Series!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 23 gaat Robi in gesprek met Omar 'Woong' van Vynckt, Caster en Community Manager voor League of Legends en Valorant bij META. Woong vertelt hoe rivaliteit onder klasgenoten de liefde voor League of Legends heeft laten ontstaan en hoe dit nu al negen jaar een rol in zijn leven speelt. Legt hij uit hoe hij in eerste instantie totaal geen interesse had om caster te worden en juist actief wilde worden als analist. Neemt hij ons mee naar zijn eerste evenement als caster, wat hij zelf als 'desastreus' omschrijft. Onderstreept hij het belang van feedback in esports. Neemt hij ons mee naar ESL Proximus Winter 2019 waar hij als Rookie samenwerkte met Sjokz. Blikken we samen terug naar de eerste drie weken Elite Series, hoe gaat de productie, welk team heeft hem verrast en welk team heeft hem teleurgesteld? Sluit hij af met wat zijn rol als community manager betekent en omschrijft hij het doel die hij voor zichzelf heeft gesteld.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Omar 'Woong' Van Vynckt OVER zijn carriere als esporter, de liefde voor League of Legends, zijn eerste caster ervaring en de Elite Series!

Esports of E-Sports Podcast · 15-02-2022

00:00 00:57:18