Aflevering Milo Van Heugten Over Zijn Passie Voor Esports, Zijn Periodes Bij Gamekings En Triple, 1Hp En Over De Toekomstige Ontwikkelingen In De Esports Scene!

Milo van Heugten OVER zijn passie voor esports, zijn periodes bij Gamekings en Triple, 1HP en over de toekomstige ontwikkelingen in de esports scene!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 24 gaat Robi in gesprek met Milo van Heugten, 'connector in esports' en eigenaar van 1HP. Milo vertelt over hoe hij vroeger in 'onbalans' was door zijn combinatie van gamen en school, door het spelen van te veel World Of Warcraft. Hij beschrijft hoe hij die balans heeft teruggevonden. Legt hij uit waarom hij bij Gamekings stage wilden lopen en vertelt hij wat hij geleerd heeft van deze zware periode. Beschrijft hij hoe hij esports een rol in zijn leven wilde laten zijn door uit te helpen bij bijvoorbeeld Firstlook en de Esports Game Arena. Legt hij uit hoe hij bij Triple solliciteerde op een compleet andere functie om zo in aanraking te komen met de esportsactiviteiten van Triple. Vertelt hij waar 1HP voor staat, wat hij met zijn bedrijf wilt bereiken en hoe angst hem liet twijfelen om deze stap te maken. Sluiten we af met de esports ontwikkelingen in de Benelux en wat we de komende jaren binnen de esports scene kunnen verwachten.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Milo van Heugten OVER zijn passie voor esports, zijn periodes bij Gamekings en Triple, 1HP en over de toekomstige ontwikkelingen in de esports scene!

Esports of E-Sports Podcast · 22-02-2022

00:00 00:58:55