Aflevering Ez Boomin Over Zijn League Of Legends Carrière, Echo Zulu In De Elite Series, Zijn Avontuur In De Dutch Tour En Zijn Doelen Zowel Persoonlijk Als Voor Echo Zulu!

EZ Boomin OVER zijn League of Legends carrière, Echo Zulu in de Elite Series, zijn avontuur in de Dutch Tour en zijn doelen zowel persoonlijk als voor Echo Zulu!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 26 is Robi van Esportsbenelux in gesprek gegaan met Denis 'Boomin' Melnikov, creatief directeur voor Echo Zulu. Denis vertelt hoe zijn liefde voor gamen op de zwarte markt is ontstaan waar hij vroeger met zijn opa en oma gebrande spelen kocht. Benoemt hij hoe collega's bij de Albert Heijn ervoor zorgde dat hij in aanraking kwam met esports door zijn eerst LAN ervaring op te doen op Frag-o-Matic. Bespreken we zijn League of Legends carrière, waar is hij het meest trots op en wat is de reden om op dit moment Dutch Tour te spelen met Domme Jongens. Legt hij uit waar Echo Zulu voor staat, zijn taken bij Echo Zulu en welke concurrenten hij op het gebied van creativiteit goed bezig vindt. Daarnaast legt hij uit waarom hij meer nadruk wilt leggen op kleding binnen esports. Bespreken we hoe het team bij elkaar is gekomen en zijn verwachtingen voor Echo Zulu in de Elite Series. Sluiten wij af met zijn doelen zowel persoonlijk als met Echo Zulu.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

EZ Boomin OVER zijn League of Legends carrière, Echo Zulu in de Elite Series, zijn avontuur in de Dutch Tour en zijn doelen zowel persoonlijk als voor Echo Zulu!

Esports of E-Sports Podcast · 15-03-2022

00:00 00:52:48