Aflevering Birger De Geyter Over De Impact Van Cs:Go, Zijn Periode Als Speler Vertegenwoordiger, Zijn Visie Op De Oprichting Van Meta, Pgl, Esports Revolution En De Markt In De Benelux!

Birger de Geyter OVER de impact van CS:GO, zijn periode als speler vertegenwoordiger, zijn visie op de oprichting van META, PGL, Esports Revolution en de markt in de Benelux!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering dertig gaat Robi van Esportsbenelux in gesprek met Birger de Geyter, CO-CEO en oprichter van META. Birger vertelt over zijn twintig jaar ervaring in de esports waarvoor hij onder andere in de Verenigden Staten en Zuid-Korea heeft gewerkt. Legt hij uit wat voor impact CS:GO in de early years van de esports heeft betekent. Vertelt hij over zijn periode als speler vertegenwoordiger, welke spelers vertegenwoordigde hij en om welke bedragen ging het in die tijd. Beschrijft hij zijn visie over de oprichting van META, zijn verantwoordelijkheden binnen het bedrijf en het verschil tussen de markt in 2010 en nu. Onderbouwt hij de bewuste keuze om met community's aan de slag te gaan zoals RocketBenelux. Vertelt hij over het aantrekken van partners en legt hij daarbij de nadruk om tot een duurzaamheidsrelatie te komen waarbij eerlijkheid van belang is, ook als een partij niet binnen esports past. Benoemt hij het binnenhalen van de PGL, waarbij zij in 2016 ook al heel dichtbij waren om dit naar België te halen. Sluit hij af met wat de Benelux esports markt nog nodig heeft om tot een hoger niveau te komen en benoemt hij de sterktes van de verschillende esportsorganisaties binnen de Benelux.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Birger de Geyter OVER de impact van CS:GO, zijn periode als speler vertegenwoordiger, zijn visie op de oprichting van META, PGL, Esports Revolution en de markt in de Benelux!

Esports of E-Sports Podcast · 19-04-2022

00:00 01:00:16