Aflevering Bram Bartels Over Zijn Werk Bij Dutch Game Masters, Zijn Periode Bij Psv, Het Managen Van Krc Genk Esports, Visie Over Esports En Voetbal En Mobile Gaming!

Bram Bartels OVER zijn werk bij Dutch Game Masters, zijn periode bij PSV, het managen van KRC Genk Esports, visie over esports en voetbal en mobile gaming!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 31 gaat Robi van Esportsbenelux in gesprek met Bram Bartels, Esportscoördinator bij KRC Genk Esports. Bram vertelt over zijn eerste stappen in de esports bij Dutch Game Masters. Benoemt hij zijn periode bij PSV waar hij als esportscoördinator aan de slag ging en waarbij hij te maken kreeg met FIFA wereldkampioen Stefano Pinna. Beschrijft hij wat hij geleerd heeft bij Dutch Game Masters en benoemt hij zijn favoriete project bij DGM. Duiken wij in op de visie van KRC Genk, wat willen zij bereiken en op welke manier. Maar vertelt hij ook hoe de esportsafdeling eruit ziet, de werkstructuur en zijn werkwijze als coördinator. Legt hij uit hoe hij Razer heeft binnen gehaald en wat uiteindelijk de doorslag gevende factor was. Vertelt hij zijn visie over waarom hij denkt dat voetbalclubs steeds meer in gaan zetten op esports en wat voor gevolgen dit heeft voor de clubs. Sluit hij af met het benoemen dat mobile games in de toekomst heel interessant kunnen worden voor esportsorganisaties, zeker met op de opkomst van 5G.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Bram Bartels OVER zijn werk bij Dutch Game Masters, zijn periode bij PSV, het managen van KRC Genk Esports, visie over esports en voetbal en mobile gaming!

Esports of E-Sports Podcast · 08-05-2022

00:00 00:40:28