Aflevering Gil Lieveld Over World Of Warcraft Esports, Zijn Heftige Periode, Zijn Levenslessen, Het Oprichten Van Aoma En Het Uiteindelijke Doel Van Aoma.

Gil Lieveld OVER World of Warcraft esports, zijn heftige periode, zijn levenslessen, het oprichten van AOMA en het uiteindelijke doel van AOMA.
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 33 gaat Robi van Esportsbenelux in gesprek met Gil Lieveld, CEO en oprichter van A One Man Army (AOMA). Gil vertelt over zijn eigen esports carrière in World of Warcraft. Duiken wij in zijn verleden en met name de heftige periode waarin Gil alles kwijt is geraakt en zelfs op straat is beland. Neemt hij ons mee hoe hij hier uit is gekomen, wat de gevolgen zijn van deze situatie en de levenslessen die hij hier uitgetrokken heeft. Legt hij het proces van het oprichten van AOMA uit, waar de naam vandaan komt en wat nou de USP van AOMA is. Vertelt hij meer over de training facility van AOMA en licht hij toe waarom transparantie en professionaliteit belangrijk voor hem is. Sluit hij af met de overstap naar de Elite Series Division 1, de coaching staff die erbij komt kijken en wat we van ze kunnen verwachten in hun eerste seizoen.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Gil Lieveld OVER World of Warcraft esports, zijn heftige periode, zijn levenslessen, het oprichten van AOMA en het uiteindelijke doel van AOMA.

Esports of E-Sports Podcast · 06-06-2023

00:00 00:48:13