Aflevering Davy Sysmans Over Zijn Esports Carrière, Geld En Sponsors In Die Tijd, Wereldkampioen Worden In Dallas En De Studenten Leagues!

Davy Sysmans OVER zijn esports carrière, geld en sponsors in die tijd, wereldkampioen worden in Dallas en de studenten leagues!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 34 gaat Robi van Esportsbenelux in gesprek met Davy Sysmans, Wereldkampioen Call of Duty 2 en gezicht van de Belgian en Dutch Student League. Davy vertelt over zijn esports carrière in Call of Duty 2 en Call of Duty 4. Zo benoemt hij hoe het er in die tijd eraan toe ging, wat mensen ervan vonden en hoe trainen er toen uitzag. Vertelt hij over het verschil in geld toen in vergelijking tot nu, waarbij het toen vooral zelf investeren was om überhaupt mee te kunnen doen aan de grote LANs. Neemt hij ons mee naar de verschillende toernooien waar hij is geweest met als hoogte punt het verhaal over het winnen van de World Series of Videogames in Dallas. Legt hij uit waarom het opzetten van de Belgian en Dutch Student League een rond verhaal is. Sluit hij af met zijn mening over de huidige esports situatie wat volgens hem niet de zwaarste klap is die esports ooit heeft gehad.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Davy Sysmans OVER zijn esports carrière, geld en sponsors in die tijd, wereldkampioen worden in Dallas en de studenten leagues!

Esports of E-Sports Podcast · 26-06-2023

00:00 00:45:19