Aflevering #3 | De Realisatie Van Windpark Maasvlakte Ii Met Eneco | 'Het Kan Snel, Als Je Allemaal De Schouders Eronder Zet'

#3 | De realisatie van windpark Maasvlakte II met Eneco | 'Het kan snel, als je allemaal de schouders eronder zet'
· Aflevering van de podcast: Formule Net Zero Podcast

De realisatietijd van grote projecten is nog altijd een bottleneck in de energietransitie. Er moet meer gebeuren en in een sneller tempo, maar is dit wel mogelijk? Kijkend naar het Maasvlakte II project van Eneco zou je zeggen van wel! Het is in recordtijd gerealiseerd, ondanks de uitdagende locatie en risicofactoren zoals stijgende materiaalkosten. Onze hosts zijn erg benieuwd naar het verhaal achter deze mooie prestatie. In een gesprek met Arjan Hamoen, projectdirecteur Maasvlakte II, komen zij meer over deze bijzondere prestatie te weten.   Ontdek in deze aflevering hoe het is gelukt om in een hele korte tijd het stroomverbruik van Rijkswaterstaat, wat gelijk staat aan dat van 150.000 huishoudens, succesvol te verduurzamen. Welke risico's zijn er juist wel of niet genomen, en wat de impact was van de complexiteit rondom vergunningen en de bijzondere locatie?

Formule Net Zero Podcast

Formule Net Zero Podcast

Gemaakt door: Royal HaskoningDHV Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast Formule Net Zero Podcast heeft in totaal 6 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#3 | De realisatie van windpark Maasvlakte II met Eneco | 'Het kan snel, als je allemaal de schouders eronder zet'

Formule Net Zero Podcast · 26-04-2023

00:00 25:19