Aflevering #4 | De Cruciale Rol Van Technologie En Cybersecurity In Net Zero Met Siemens Nederland | 'Stop Met Wijzen Naar Anderen, Er Is Heel Veel Wat Je Zelf Kan Doen!

#4 | De cruciale rol van technologie en cybersecurity in Net Zero met Siemens Nederland | 'Stop met wijzen naar anderen, er is heel veel wat je zelf kan doen!
· Aflevering van de podcast: Formule Net Zero Podcast

Je komt er niet meer omheen; alles in de energietransitie schakelt naar 'smart'. We moeten zo flexibel en effectief mogelijk om kunnen gaan met alle beschikbare duurzame energie die we hebben. Echter, waar bedrijven vaak heel snel stappen willen maken, vormt de technologie die dit op grote schaal moet faciliteren een bottleneck. Enorme investering hierin nemen daarbij vaak erg veel tijd in beslag en de groeiende urgentie rondom het vraagstuk cyber-security heeft hier geen versnellend effect op, in tegendeel.   Kortom, 'problemen die je niet zomaar wegwuift', vindt ook Pascal Jonkman, werkzaam bij Siemens Nederland als Head Grid Software Nederland en Head Power Tech International BELNAF Region. Tegelijkertijd is er volgens hem ook heel veel wat je als bedrijf wél kan doen en hoeft de huidige problematiek niet tot een vertraging van de energietransitie te leiden. 'Ook nu al kan je als bedrijf profiteren van lagere kosten en energieonafhankelijkheid door te investeren in je energienetwerk.' - Aldus Pascal.   Hoor in deze aflevering meer over de toekomst en veiligheid van ons energienetwerk, en hoe bedrijven handig en optimaal om kunnen gaan met hun stroomverbruik.

Formule Net Zero Podcast

Formule Net Zero Podcast

Gemaakt door: Royal HaskoningDHV Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast Formule Net Zero Podcast heeft in totaal 6 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#4 | De cruciale rol van technologie en cybersecurity in Net Zero met Siemens Nederland | 'Stop met wijzen naar anderen, er is heel veel wat je zelf kan doen!

Formule Net Zero Podcast · 07-06-2023

00:00 31:04