Klassieke Horeca staat voor de uitdaging om de nasleep van corona achter zich te laten en vol de strijd aan te gaan met Foodretail. Prijsverhogingen - hoe begrijpelijk ook - zijn riskant door de grotere prijselasticiteit van de horeca en de toenemende concurrentie van Foodretail. Op korte termijn is de consument bereid om buitenshuis extra geld te besteden, maar op den duur kunnen hogere prijzen de horecasector aanzienlijk verzwakken. De toekomst voor de horeca zit in het bieden van betaalbare beleving en gemak. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/fsin/message
Gemaakt door: Laila Echternach Eerste aflevering: 03/07/2022
De podcast FSIN Podcast heeft in totaal 38 afleveringen
Maker: Laila Echternach Datum: 25/01/2022
Maker: Laila Echternach Datum: 25-01-2022
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.