Aflevering La Vuelta Special: Pieter Weening Over De Opleiding Van De Rabo-Ploeg, Erin Vliegen Als Mathieu En De Rol Van Data In Het Ontwikkelen Van Wielertalent.

La Vuelta Special: Pieter Weening over de opleiding van de Rabo-ploeg, erin vliegen als Mathieu en de rol van data in het ontwikkelen van wielertalent.
· Aflevering van de podcast: Helden, de podcast

In de laatste grote ronde van het jaar, La Vuelta, geven veel ploegen hun jonge talenten de kans om te leren en zich te laten zien. In deze aflevering gaat Barbara Barend in gesprek met voormalig wielerprof Pieter Weening over zijn ervaringen als renner en ploegleider om talenten te ontwikkelen. KPMG ‘Head of Sports Analytics’ Paul Adriani praat over de rol van data in het ontwikkelen van talenten en hoe de ploegentijdrit in La Vuelta helemaal geanalyseerd wordt om Team DSM optimaal te laten presteren   Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door KPMG. Twee keer per maand de meest inspirerende verhalen in je mailbox ontvangen? Abonneer je op de Helden nieuwsbrief: https://www.helden.media/nieuwsbrief/. Volg Helden ook op social: https://www.instagram.com/heldenmagazine/. Het nieuwste Helden Magazine als eerste in huis hebben? Word abonnee via https://www.helden.media/abonneer/. Een losse editie bestellen? Ga naar https://heldenmedia.myshopify.com/.   Fan van Helden, de Podcast? Vergeet dan niet om ons te beoordelen.

Helden, de podcast

Helden, de podcast

Gemaakt door: Helden Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Helden, de podcast heeft in totaal 48 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

La Vuelta Special: Pieter Weening over de opleiding van de Rabo-ploeg, erin vliegen als Mathieu en de rol van data in het ontwikkelen van wielertalent.

Helden, de podcast · 17-08-2022

00:00 00:53:14