Aflevering S1e25: Dat Spelers Zich Kapot Ergeren Aan Het Optreden Van Bas Nijhuis Is Heel Goed Te Begrijpen

S1E25: Dat spelers zich kapot ergeren aan het optreden van Bas Nijhuis is heel goed te begrijpen
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Het ging met hangen en wurgen, maar Heracles Almelo won zaterdagavond met 3-2 van Vitesse. Na een slecht en slordig begin en een 0-2 achterstand werd alsnog gewonnen. En die zege was meer dan welkom in Almelo, analyseren clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink in de nieuwste aflevering van de podcast HeraKlets.

Door de overwinning is het gat met directe degradatieplekken tien punten. Omdat ook RKC won van NEC en Heerenveen van Ajax, was het weekend niet helemaal optimaal voor Heracles. Toch malen ze daar niet om in Almelo.

Ze zijn in Almelo maar wat blij dat Jizz Hornkamp weer fit is. De spits weet direct het net te vinden voor Heracles. „Als hij het hele seizoen fit was geweest had Heracles nu in het linker rijtje gestaan", zegt Frank. Ralph is wat terughoudender. „Dat zou maar zo kunnen, maar dat weet je gewoon niet.”

Verder gaat het natuurlijk over het debuut van Ajdin Hrustic, het optreden van Bas Nijhuis tijdens Heracles - Vitesse en de niet-komst van Joos van Aken. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E25: Dat spelers zich kapot ergeren aan het optreden van Bas Nijhuis is heel goed te begrijpen

HeraKlets · 12-02-2024

00:00 00:15:55