Aflevering S1e26: Nico-Jan Hoogma Tempert Verwachtingen Bij Heracles: ‘Gelijk Weer Tussen Plek 8 En 12 Is Niet Realistisch’

S1E26: Nico-Jan Hoogma tempert verwachtingen bij Heracles: ‘Gelijk weer tussen plek 8 en 12 is niet realistisch’
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Nico-Jan Hoogma kent een turbulente start als technisch directeur bij Heracles Almelo. De club terugbrengen naar de eredivisie lukte, maar tijdens het seizoen op het hoogste niveau waren er busopwachtingen, trainer John Lammers werd ontslagen en kende hij als td een hectische transferwindow. In een extra aflevering van de podcast HeraKlets vertelt Hoogma over het werk als technisch directeur bij Heracles Almelo.

Hoogma geeft tekst en uitleg over hoe de afgelopen transferwindow eruit zag voor Heracles. De club was rond met een speler, maar diens club gooide roeit in het eten. En hoe zit het nou met de linksbenige centrale verdediger die er uiteindelijk toch niet kwam? De td is openhartig over de afgelopen transferperiode en noemt verschillende namen die uiteindelijk (net) niet naar Heracles kwamen.

Ook kijkt hij terug op het begin van zijn periode, het ontslag van John Lammers, de huidige situatie bij de club en geeft hij antwoorden op de vragen van luisteraars. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E26: Nico-Jan Hoogma tempert verwachtingen bij Heracles: ‘Gelijk weer tussen plek 8 en 12 is niet realistisch’

HeraKlets · 15-02-2024

00:00 00:48:07