Aflevering S1e27: Niemand Zit Toch Te Wachten Op Heracles - Almere City Op Zondagavond?

S1E27: Niemand zit toch te wachten op Heracles - Almere City op zondagavond?
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo verloor met 1-0 op bezoek bij FC Utrecht. Heel lang leek de ploeg van trainer Erwin van de Looi op weg naar een punt, maar tien minuten voor tijd scoorde Utrecht alsnog. Toch kreeg Heracles nog kansen op gelijkmaker, maar Mohamed Sankoh en Ajdin Hrustic lieten grote kansen onbenut. 

En dat mag niet gebeuren in de situatie waarin Heracles Almelo zit. Dat is de conclusie van clubwatcher Ralph Blijlevens in de podcast HeraKlets. Ook host Frank Bussink vindt dat vooral de kans van Sankoh gemaakt moet worden. „Die bal moet in ieder geval op doel", aldus Frank.

Ralph en Frank zagen dat Heracles lang op een resultaat speelde. FC Utrecht stormde, drong aan, maar écht grote kansen kreeg de ploeg van trainer Ron Jans niet. De heren concluderen dat het eigenlijk best wel goed stond bij de Almeloërs. Dat maakt de nederlaag misschien nog wel een stukje zuurder. 

Almere Komende zondag wacht Almere City om 20.00 uur. „Niemand zit op dat tijdstip te wachten op zo'n wedstrijd", zegt Ralph. Frank is het met hem eens. „Ik snap dat je ploegen die op de donderdag nog Europees hebben gespeeld op zondagavond laat spelen, maar dat je Heracles Almelo tegen Almere City op dat tijdstip plant, slaat helemaal nergens op.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E27: Niemand zit toch te wachten op Heracles - Almere City op zondagavond?

HeraKlets · 26-02-2024

00:00 00:18:39