Aflevering S1e28: Van De Looi Vraagt Zich Af Waarom Heracles Zo Slap Begint, Maar Híj Moet Ze Toch Motiveren?

S1E28: Van de Looi vraagt zich af waarom Heracles zo slap begint, maar híj moet ze toch motiveren?
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo speelde zondagavond met 2-2 gelijk tegen Almere City. Na een 0-2 achterstand bij rust, stelde de ploeg van Erwin van de Looi in de tweede helft orde op zaken. Welk gevoel overheerst bij de Almeloërs? In de podcast HeraKlets blikken clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink terug op het duel op Erve Asito.

Ralph is verbaasd over de manier waarop Heracles aan het duel begon. „Eigenlijk deed Almere City alles wat Heracles naliet", zegt hij. „Ze zaten er kort op, elke tweede bal was voor Almere. Het was niet de eerste keer dit seizoen dat Heracles zo slap begon aan een wedstrijd.” Frank gaat nog een stapje verder en noemt de eerste helft tegen Almere City de zwakste onder Van de Looi.

Na rust kwam Heracles terug in de wedstrijd door een rake strafschop van Jizz Hornkamp en een fraaie treffer van Ajdin Hrustic. Almere stond op dat moment al met een man minder op het veld na een rode kaart voor Thomas Robinet. „Dit was natuurlijk geen rode kaart", zegt Frank. Ralph vindt ook dat geel voldoende was geweest. 

Verder bespreken de heren het optreden van rechtsback Ruben Roosken, het basisdebuut van Kelvin Leerdam en het aanstaande vertrek van Anass Oauhim.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E28: Van de Looi vraagt zich af waarom Heracles zo slap begint, maar híj moet ze toch motiveren?

HeraKlets · 04-03-2024

00:00 00:19:54