Aflevering S1e31: Een Busopwachting In Almelo? Als Engels Die Bal Erin Had Geschoten, Was Die Er Sowieso Gekomen

S1E31: Een busopwachting in Almelo? Als Engels die bal erin had geschoten, was die er sowieso gekomen
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo ging zondagmiddag met 1-0 onderuit tegen FC Twente in De Grolsch Veste. Een treffer van Myron Boadu deed de Almeloërs de das om. In de blessuretijd kreeg de ploeg van Erwin van de Looi nog een grote kans op de 1-1, maar Mario Engels schoot op de paal.

In een nieuwe aflevering van de podcast HeraKlets blikt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink terug op de Twentse derby. Wat viel op bij Heracles en wat kunnen de Almeloërs uit het duel met FC Twente meenemen naar de thuiswedstrijd van woensdag tegen AZ? „Als Mario Engels die bal maakt, dan hadden we een busopwachting gehad in Almelo", zegt Ralph. „Maar dan wel in de positieve zin van het woord.”

Over AZ-thuis gesproken: het is de vraag of Emil Hansson dan weer van de partij is bij Heracles. De aanvaller ontbrak zondagmiddag vanwege een kuitblessure. Mocht de vleugelspits niet fit genoeg zijn, dan lijkt Ruben Roosken - het duizenddingendoekje van Heracles - zijn logische vervanger. Net als tegen FC Twente. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E31: Een busopwachting in Almelo? Als Engels die bal erin had geschoten, was die er sowieso gekomen

HeraKlets · 31-03-2024

00:00 00:22:00