Aflevering S1e32: Het Ziet Er Allemaal Leuk Uit Wat Limbombe Doet, Maar Het Rendement Van Hansson Is Veel Hoger

S1E32: Het ziet er allemaal leuk uit wat Limbombe doet, maar het rendement van Hansson is veel hoger
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo beleefde een prima week. Zeges op AZ (5-0) en Sparta (1-2) brengt de ploeg van Erwin van de Looi op tien punten afstand van de zestiende plek in de eredivisie. En daar had niemand in Almelo en omstreken na de verloren derby tegen FC Twente rekening mee gehouden. 

In een nieuwe aflevering van de podcast HeraKlets blikken clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink terug op en miraculeuze week voor de Almeloërs. Komend weekend kan Heracles zich zelfs al veilig spelen. Zelf winnen en hopen dat Excelsior verliest. 

Verder gaat het over de toekomst van Sem Scheperman, uitblinkers Brian De Keersmaecker en Jizz Hornkamp, de belangrijke wisselspelers en Emil Hansson. Die laatste miste de afgelopen drie duels. Moet hij komend weekend, als hij weer fit is, direct terug in de basis? Ralph vindt van wel. „Het ziet er leuk uit wat Limbombe allemaal doet, maar Hansson heeft veel meer rendement.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E32: Het ziet er allemaal leuk uit wat Limbombe doet, maar het rendement van Hansson is veel hoger

HeraKlets · 08-04-2024

00:00 00:21:40