Aflevering S1e33: Als Ik Sem Scheperman Was, Dan Zou Ik Komend Seizoen Elders Voor Speelminuten Gaan

S1E33: Als ik Sem Scheperman was, dan zou ik komend seizoen elders voor speelminuten gaan
· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo ging zondagmiddag op het eigen Erve Asito onderuit tegen sc Heerenveen (0-2). Een nederlaag die kán gebeuren, maar absoluut onnodig was. Heracles miste net dat beetje extra wat in de afgelopen wedstrijden tegen AZ en Sparta wel aanwezig was, concluderen clubwatcher Ralph Blijlevens en Frank Bussink in de podcast HeraKlets.

De Almeloërs staan na de overwinningen op AZ en Sparta weer met beide benen op de grond. En dat is met het oog op de wedstrijden tegen Zwolle, RKC, Excelsior en Fortuna misschien niets een heel gek. Het vertrouwen is niet weggespoeld door de nederlaag tegen Heerenveen, maar het besef dat je er niet bent moet de trigger zijn voor die laatste duels, zegt Ralph.

Verder gaat het over rechtsback Navajo Bakboord, de terugkeer van Emil Hansson en dat Erwin van de Looi moet schuiven. En wat moet Sem Scheperman doen? Ralph is duidelijk: „Als ik hem was zou ik komend seizoen bij een andere ploeg voor speelminuten gaan", zegt de clubwatcher. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20/08/2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E33: Als ik Sem Scheperman was, dan zou ik komend seizoen elders voor speelminuten gaan

HeraKlets · 15-04-2024

00:00 00:21:38