Het Nieuwe Nassen podcast

Het Nieuwe Nassen

Het Nieuwe Nassen

Dé Rotterdamse podcast met chef Perry de Man over hoe je als horeca en foodretail ondernemer slim kookt en inkoopt. In Het Nieuwe Nassen ontdekt Per hoe je een toko runt die klaar is voor de toekomst. Van meer plantaardige gerechten op je menu om nieuwe doelgroepen aan te spreken tot het verminderen van voedselverspilling om kosten te besparen.

  • Podcast gepubliceerd op: 9/25/2022 1:10:03 AM
  • Maker: BlueCity
  • Taal: nl-nl
  • Laatste RSS update: 5/21/2024 4:40:00 PM
  • Datum eerste aflevering: 9/8/2021 6:00:00 AM
  • Datum laatste aflevering: 5/22/2023 9:45:53 AM

14 Afleveringen

  • 00:43:25

    In deze laatste aflevering van seizoen 2 van de Het Nieuwe Nassen podcast blikken Perry de Man en Derk Loorbach terug én kijken ze vooruit. Derk is directeur van DRIFT en hoogleraar sociaal-economische transities. Hoe staat het volgens hem ...

  • 00:29:34

    Verduurzaam je kaart door voedselverspilling te voorkomen of te gebruiken. 25% van het eten wat we produceren eindigt niet op onze borden. Hoe kunnen we deze reststromen gebruiken of zo veel mogelijk voorkomen dat ze er zijn? Ayuk Bakia va ...

  • 00:24:38

    Deze aflevering zit Perry de Man rond de tafel met Pepijn Schmeink van plantaardig restaurant Jack Bean en Soil Hero Jeroen Klompe. Mensen willen een menu dat toegankelijk is en vertrouwd, maar dan met ingrediënten die goed voor je zijn. G ...

  • 00:28:11

    Een lekkere wandeling door het bos en thuiskomen met de heerlijkste ingrediënten voor je gerecht? Win-win. Wie wil dat nou niet? Perry de Man gaat in gesprek met Jord Coree van Rotonde en Moestuinman Max de Korte van het voedselbos en Coöp ...

  • 00:29:58

    In deze aflevering spreekt Perry de Man met de winnaar van Het Nieuwe Nassen Challenge: chefkok Manuela Goncalves Tavares van Het Nieuwe Café. Ze vertelt welk gerecht ze onder handen heeft genomen, hoe ze dat heeft gedaan en wat de gevolge ...

  • 00:30:51

    Duurzamer ondernemen, blije klanten én geld besparen? Kortom, impact maken met en op je menukaart. Klinkt dat jou als muziek in de oren? In deze eerste aflevering van de tweede Het Nieuwe Nassen podcast bespreekt Perry de Man de mogelijkhe ...

  • 00:30:00

    In de laatste aflevering van Het Nieuwe Nassen doet Perry een bakkie met Paul Sharo, oprichter van Man met Bril Koffie; koffiebar, branderij en leverancier. Zijn specialiteit is, surprise surprise, koffie. Een product dat steeds vaker on t ...

  • 00:26:22

    In deze aflevering gaat Perry in gesprek met de directeur van het familiebedrijf dat bij elke Rotterdamse horeca-ondernemer op de stoep staat: groothandel Zegro. Bülent Sel neemt ons mee in zijn visie over hoe je op een slimmere, schonere ...

  • 00:29:20

    Wat gebeurt er met brood dat op de plank blijft liggen? Ondanks de uitstekende kwaliteit, wordt het bij de meeste bakkers vernietigd. In 2007 richtte Thomas Uljee daarom Eurobakkers op: een bakker aan de Middellandsstraat waar producten di ...

Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00