Aflevering Aan De Slag Met Voedselverspilling - Met Dominique Vogelzang, Paul Dingjan En Toine Timmermans

Aan de slag met voedselverspilling - met Dominique Vogelzang, Paul Dingjan en Toine Timmermans
· Aflevering van de podcast: Het Nieuwe Nassen

In Nederland wordt jaarlijks 2 miljard kilo voedsel verspild. Ofwel een file van Utrecht naar Barcelona met bumper aan bumper rijdende vrachtwagens gevuld met voedsel. Dat gebeurt in de hele keten: van boer tot bord en van lopende band tot restaurant. Van 1 november vorig jaar tot en met april deden tien restaurants in Rotterdam mee aan de Verspillingsvrije Challenge van Het Nieuwe Nassen. Zes maanden lang stond een voedselmonitor, ‘de Orbi’, in de keuken zodat de restaurants inzicht krijgen in wat ze verspillen en wat ze kunnen doen om deze verspilling te voorkomen. In deze speciale extra lange podcast aflevering leer je hoe je voedselverspilling in jouw horecazaak kan verminderen. Goed voor de wereld en minder voedsel in de afvalbak, betekent meer poen in je zak!  Per de Man zit deze aflevering rond de tafel met drie gasten die elk bezig zijn met het verminderen van voedselverspilling Toine Timmermans directeur van Stichting Samen tegen Voedselverspilling, Dominique Vogelzang, Customer Succes Manager bij Orbisk en Paul Dingjan, chef bij Hilton Weena en restaurant JAC en een van de deelnemers van de Verspillingsvrije Challenge in Rotterdam.

Het Nieuwe Nassen

Het Nieuwe Nassen

Gemaakt door: BlueCity Eerste aflevering: 25/09/2022

De podcast Het Nieuwe Nassen heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

S02.06 Impact Nieuwe Nassen op de kaart

S02.06 Impact Nieuwe Nassen op de kaart

Maker: BlueCity Datum: 13/10/2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aan de slag met voedselverspilling - met Dominique Vogelzang, Paul Dingjan en Toine Timmermans

Het Nieuwe Nassen · 22-05-2023

00:00 00:34:36