Aflevering S1:E4 Ik Wil Een Bruisende Carriere En Een Leuk Gezin Combineren - Hoe Dan? (Charly Van Der Straten Van Charly Cares En Marielle Smit Van Mama Deli)

S1:E4 Ik wil een bruisende carriere en een leuk gezin combineren - Hoe dan? (Charly van der Straten van Charly Cares en Marielle Smit van Mama Deli)
· Aflevering van de podcast: 'Hoe dan'? - De Podcast

Niets luistert zo lekker weg als een inspirerende, successtory van 2 gezellige vrouwen (ja, ook mannen, maar speciaal voor moederdag dit x 2 vrouwen). Charly van der Straten, founder van Charly Cares, heeft een geweldig oppasplatform, waar wij helemaal fan van zijn (check it out: https://www.charlycares.com/). Ze heeft in amper 7 jaar uit een super snel groeiende scale-up uit de grond gestampt, de liefde gevonden en ook nog een kind gekregen. Wat zijn haar tips, missers en geluksmomenten? En dan Marielle Smit van Mama Deli, heeft op haar 32e al haar eerste bedrijf verkocht en gaat nu weer als een speer met haar diepgevroren verse babyvoeding, waar heel wij heul blij van worden (https://mamadeli.nl/). Hier zaten we op te wachten, en wij niet alleen blijkt uit haar snelle groei. Wij mochten in gesprek met deze 2 top ondernemers om te vragen wat het verhaal is achter hun succes. Waar ze tegenaan lopen en welke tips ze hebben. Enne...fijne moederdag to all out powerwomen out there...

'Hoe dan'? - De Podcast

'Hoe dan'? - De Podcast

Gemaakt door: Wieteke de Best & Floortje Rasenberg Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast 'Hoe dan'? - De Podcast heeft in totaal 19 afleveringen

Vorige aflevering

S1:E3 Weer op vakantie - Hoe dan?

S1:E3 Weer op vakantie - Hoe dan?

Maker: Wieteke de Best & Floortje Rasenberg Datum: 22/04/2022

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1:E4 Ik wil een bruisende carriere en een leuk gezin combineren - Hoe dan? (Charly van der Straten van Charly Cares en Marielle Smit van Mama Deli)

'Hoe dan'? - De Podcast · 06-05-2022

00:00 0:41:31